Výsledky vyhledávání "špalíky"
Kategorie
Články
- Zauzený sumec v grilu
- Zauzené makrely [VIDEO]
- Zauzená plněná sekaná [VIDEO]
- Grilovaný bůček low&slow [VIDEO]
- Plněné masové koule [VIDEO]
- Vepřová žebra [VIDEO]
- Barbecue kuře [VIDEO]
- Krůtí pastrami [VIDEO]
- Umění správného zauzování v grilu
- Hovězí hrudí [VIDEO]
- Vepřová kolena [VIDEO]
- Zauzená sekaná [VIDEO]
- Hovězí žebra II | [VIDEO]
- Lososové BBQ kostky [VIDEO]
- Bůčkové BBQ kostky (Pork belly Burnt Ends) [VIDEO]
- Kuřecí trhané maso [VIDEO]
- Minion (Snake) metoda
- Vepřové trhané maso [VIDEO]
- Jak připravit žár v grilu na dřevěné uhlí
- Barbecue krkovice [VIDEO]
- Jak vybrat udírnu a nesáhnout vedle?
- Grilovaná kachna
- Hovězí trhané maso [VIDEO]
- 10 nejčastějších omylů a mýtů o grilování a BBQ
- Tajemství grilovacího koření: Nejlepší kombinace pro maso, zeleninu a sýry
- Jak na uzení ryb - jak je naložit a udit
- Velkoobchodní spolupráce
Produkty
Novinka
339 Kč
Díky své síle je hickory ideální pro větší a tučnější kusy masa, které dokážou kouř absorbovat bez toho, aby jej přehlušil.
Novinka
339 Kč
Třešeň se hodí tehdy, když chcete vytvořit elegantní, jemně nasládlý kouř s výraznou barvou, ale bez přílišné dominance.
Novinka
339 Kč
Mesquite je skvělé, ale snadno dokáže maso "přeudit" – je to dřevo pro ty, kteří chtějí opravdu robustní, drsný kouřový profil.